Achizitionarea verighetelor

Putini stiu ca la achizitionarea verighetelor trebuie tinut cont de diferenta temperaturilor de iarna fata de cele de vara care pot fluctua.


In aceste conditii degetul nu mai este la fel iarna ca si vara, prin urmare si masura verighetelor, dar si pericolul luarii in greutate si inaintarea in varsta. Bineinteles ca nimeni nu isi doreste acest lucru.
Pentru evitarea acestor lucruri este bine sa se respecte urmatoarele: sa nu achizitionati verighete cu model de jur imprejur, sa nu fie foarte late (10-12 mm), sa nu aiba multe pietre, sa nu aiba email de jur imprejur, sa nu aiba margini taioase si sa fie foarte subtiri, sa nu aiba interiorul bombat si sa nu fie foarte groase.
Pentru a nu reface periodic verighetele si pentru a va bucura de ele timp indelungat tineti cont de aceste sfaturi. Verighetele sunt un simbol al dragostei si al respectului, nu unul al opulentei si epatarii. Sa nu uitati asta!
Noi cei de la Casa de Bijuterii Noblesse executam orice tip de verighete dupa modelul clientului sau al nostru, din aur alb, galben sau rosu 14 sau 18 k, cu sau fara pietre pretioase in 48 ore.

Articol de: Dan Giurgiu