IM Marriage

Bănăţenii care s-au decis să-şi unească destinele în acest an sunt aşteptaţi la cel mai îndrăgit târg de profil, organizat de Iulius Mall Timisoara


În perioada 1-3 februarie 2013, în intervalul orar 10.00 – 22.00, tinerii vor putea alege dintr-o gamă completă de servicii care să le transforme nunta într-un moment unic, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Festivalului de Nunţi „IM Marriage”.

Timp de trei zile, la demisolul, parterul şi etajul IULIUS MALL Timisoara vor fi găzduiţi peste 90 de expozanţi, specializaţi în servicii, produse, idei sau sfaturi pentru pregătirea unei nunţi de vis. Cuplurile vor avea posibilitatea să aleagă soluţiile potrivite lor, evenimentul fiind unul de amploare în acest domeniu.

Rochii de mireasă pentru cele mai pretenţioase gusturi, moderne sau clasice, costume de mire de o eleganţă aparte, propuneri diversificate de verighete, meniuri şi torturi sofisticate, decoraţiuni fastuoase şi aranjamente florale - buchete de flori, menite să definescă petrecerile de poveste, invitaţii de nuntă inedite şi specialişti capabili să surprindă momentele importante în imagini spectaculoase se vor găsi într-un singur loc, la Festivalul de Nunţi organizat de IULIUS MALL Timişoara.

Festivalul de Nunţi „IM Marriage” desfăşurat la IULIUS MALL Timişoara este soluţia în organizarea nunţii mult visate, prin cele mai atrăgătoare oferte.